Namık Kemal İlkokulu

Vizyon: Çağın gereksinimleri ile donanmış, milli ve manevi değerlerine bağlı, özgüveni yüksek bireyler yetiştiren nitelikli ve yenilikçi bir kurum olmaktır.

Misyon: Katılımcı ve paylaşımcı bir yönetim anlayışı ile bilimsel ve teknolojik yenilikleri yakından takip ederek uygulayan, milli ve manevi değerlerine bağlı, kendisiyle ve çevresiyle barışık, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen, öğrenmeyi öğrenmiş, etkili, nitelikli, özgüveni yüksek ve mutlu bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 13:30-18.00
Isınma: Doğalgaz-Kaloriferli
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://ynk.meb.k12.tr

Adres - KADIOĞLU MAH. CUMHURİYET CAD. NAMIK KEMAL ILKOKULU BLOK NO 165 YAHŞİHAN / KIRIKKALE

Öğretim Şekli :İkili Öğretim

Yerleşim Yeri - Yahşihan İlçesi, Kırıkakale´ ye yaklaşık 5 km uzaklıkta, Üniversitenin de içinde yer aldığı, hızla gelişen bir ilçedir.

Ulaşım Karayolu ve demiryolu ile ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Yahşihan İlçe Merkezi